Wereldkorting

De Wereld in je tas
In juni wereldkorting op duurzame shoppers.
De Wereldwinkel Abcoude biedt een prachtige collectie shoppers die niet alleen stijlvol en praktisch zijn, maar ook bijdragen aan een eerlijke en duurzame wereld. De hele maand juni geeft Wereldwinkel Abcoude daarom 20% Wereldkorting op alle duurzame shoppers.

De tassen zijn gemaakt van natuurlijke materialen, eco jute en gerecyclede petflessen, waardoor ze een milieuvriendelijk alternatief bieden voor plastic tassen. Of je nu boodschappen doet, naar het strand gaat of een dagje uit, de shoppers zijn perfect voor elke gelegenheid. Echte blikvangers in verschillende kleuren, maten en patronen. En met Vaderdag voor de deur een leuk cadeau idee.

Nieuwe producten
Of je nu iets unieks zoekt voor je vader of voor jezelf, Wereldwinkel Abcoude heeft een aantal nieuwe producten in het assortiment.

Prachtige leren tassen en armbanden, perfect voor vaders die van stijlvolle accessoires houden. Deze producten combineren duurzaamheid met elegantie en zijn handgemaakt door vakmensen.

De nieuwe verzorgingslijn van ezelinnenmelk is ideaal om jezelf of je vader mee te verwennen. Vrij van schadelijke chemicaliën, parfum en dierproeven. Verkrijgbaar van handcrèmes, shampoo tot bodylotions, geschikt voor iedereen, maar extra voor mensen met een gevoelige huid.

Als laatste is er ook aan de innerlijke mens gedacht, heerlijke koekjes Van Eigen Deeg. De smaken zijn verrassend van vijg/havermout, citroen/maanzaad tot chai latte. Herkenbare ingrediënten zonder conserveringsmiddel die de zintuigen proberen te prikkelen. Bovendien zitten de koekjes in plastic vrije verpakkingen en kunnen de zakjes bij het oud papier worden weggegooid. Kortom de lekkerste koekjes voor ieder moment.