Wereldkorting

Een schonere Wereld

Nu het voorjaar er weer aankomt wordt het tijd om je huis lekker op te frissen. Bij Wereldwinkel Abcoude geloven we in een duurzame en verantwoorde voorjaarsschoonmaak. Daarom geeft de Wereldwinkel de hele maand februari 20% Wereldkorting op het assortiment van Marcel’s Green Soap.

Marcel’s Green Soap is een Nederlands duurzaam merk uit Utrecht. De producten zijn van 100% gerecycled plastic, minstens 97% biologisch afbreekbaar en bovendien vegan.
De geuren zijn allemaal gebaseerd op de natuur, kruiden, bloemen en vruchten. Heerlijk en verrassend van vanille&kersenbloem, argan&oudh, lavendel&rozemarijn tot sinaasappel&jasmijn.
De verschillende producten doen ook wat ze beloven, schoonmaken. De shampoo bar en conditioner zorgen voor schoon glanzend haar en een gezonde hoofdhuid. Deze shampoo bar gaat net zo lang mee als drie flessen shampoo en is handig mee te nemen. De handzepen zorgen voor schone zachte handen. Ook zijn er refills voor de handzeepflessen, waardoor we de plastic afvalstroom weer kunnen verminderen.
En wist je dat we in Nederland elke week zo’n vier miljoen liter schoonmaakmiddel door de gootsteen spoelen? Met de ecologische schoonmaakmiddelen zoals de allesreiniger of het afwasmiddel hoef jij je nooit meer zorgen te maken over schadelijke stoffen die je door het afvoerputje spoelt.
Met Marcel’s Green Soap maak je niet alleen je huis en lichaam schoon, maar ook de wereld om ons heen.

Uiteraard zijn er nog veel meer duurzame artikelen in de Winkel. Wat dacht u van een leuk cadeautje voor in de kraammand of babyshower.